Kredi Kartı, Havale, Mobil Ödeme, Paypal, iPara

• Alışverişin En Kolay Şekli
  • Evgör'den alışveriş yapmak çok kolay! Rahatlıkla alışveriş yapabilmeniz için sizlere 5 ödeme seçeneği sunuyoruz. Sitemiz 256 Bit SSL ile korunmaktadır. Hiçbir bilginiz 3.şahıs ile paylaşılm az. Ödemelerinizi size uygun şekilde olan biçimde ödeyebilirsiniz. 1000 TL ve üzeri olan tüm ürünlerimiz türkiyeniz 81 iline ücretsiz olarak gönderilmektedir.
    • Nakit Ödemeye Büyük İndirimler.
    • Kredi Kartı İle Güvenli Ödeme.
    • Havale - EFT İle Ödeme.
    • Telefon İle Ödeme.
    • Esnek Ödeme.
    • Mail Order.

Kredi Kartıyla Ödeme

Evgör'den Büyük Fırsat. Bu fırsatı sakın kaçırma! 7 bankanın toplam 18 kredi kartına 9 ay taksit imkanı sunuyoruz. Web sayfamız üzerinden ödemelerinizi 256 bit SSL ile güvenli Bir Şekilde Ödeyebilirsiniz. Anlaşamlı olduğumuz bankalar; Garanti Bankası, Akbank; Yapıkredi Bankası, Kuveyt Türk, İş Bankası, Finans Bank. Güvenlik Sayfası İçin Tıklayınız. Dilerseniz Ödemelerinizi Ödeme Sistemimizden Yapabilirsiniz. Ödeme sistemi İçin Tıklayınız.
    Bankaların taksit ve puan seçeneklerini görmek için tıklayın.

Nakit Ödemeye Büyük İndirimler

Nakit ödemelerinizde alınan ürünün çeşidine göre sizlere sunulacak özel fırsat veya kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Nakit ödemelerede %30'a varan İndirim fırsatlarından yararlanabilir ürünlere daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Ödemelerinizi mağazalarımızdan yapabilirsiniz. Mağaza iletişim bilgileri için tıklayınız.

Esnek Ödeme

Ödemelerinizde sadece bir kredi kartının limitine sıkışmadan bütçenize göre birden fazla kredi kartı, havale veya nakit ödeme seçenekleri oluşturabilirsiniz. Ödemelerinizi ister mağazalarımızdan, ister güvenli ödeme aracından ya da banka havalesi ile ödeyebilirsiniz. Lütfen ödemenizi satış temsilcinize bildiriniz.

Ön Ödemeli Satış

Ön ödemli satış kampanyası 10 aya varan vade ile sahip olabilirsiniz. Kampanyada ürünler taksitlerin tamamı ödendiği takdirde teslim ediliyor. Evlenecekler için benzersiz bir kampanyamızdır. Sizin için ürünleri 3 yıla kadar bekletebiliyoruz. Üstelik bu kampanyada ürünler %15 indirim fırsatı ile.

Havale/EFT'yle Ödeme

Ödemelerinizi Evgör 'e gelmeden de yapabilirsiniz. Türkiye genelindeki bütün türkiye finans , finansbank ve garanti şubelerini Evgör 'ün şubesi gibi görebilirsiniz. Mağazamıza gelmeden hiçbir havale ücreti ödemeden taksitlerinizi ödeyebilirsiniz.
    Anlaşmalı bankaların hesap numaraları
    Mağazamıza gelmeden hiçbir havale ücreti ödemeden taksitlerinizi ödeyebilirsiniz. Kuveyt Turk Bank Swift Code: KTEFTRISXXX Alıcı Hesap Adı: EV GÖR Mobilya Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. :

GARANTİ BANKASI
    Şube:Kasımpaşa İBAN:TR31 0006 2000 0930 0006 2993 63 Ş.Kodu 93 Hesap 6299363 (Ücretsiz Havale)

Türkiye Finans
    Şube:Çamlıca İBAN:TR97 0020 6001 4702 2161 8300 02 Ş.Kodu 147 Hesap 2216183-2 (Ücretsiz Havale)

Finansbank
    Şube:Kasımpaşa İBAN:TR39 0011 1000 0000 0013 7757 46 Ş.Kodu 01029 Hesap 13775746 (Ücretsiz Havale)

Kuveyt Türk
    Şube:Kasımpaşa İBAN:TR07 0020 5000 0061 8936 1000 03 Ş.Kodu 329 Hesap 6189361

Türkiye İş Bankası
    Şube:Kasımpaşa İBAN:TR13 0006 4000 0011 0301 0558 62 Ş.Kodu 1030 Hesap 1055862