Galata Country Yatak Odası

Havale İle:8.500,00 TL
Toplam Tutar:8.500,00 TL

Ürün Satış Durumu
Berjer fiyata dahil değildir.
Ürün Hakkında Bilgi
Galata Country Yatak Odası estetik tasarımı ile göz kamaştırıyor.
Ürünümüz 1.Sınıf malzeme ile üretilmiştir.
Komple MDF olarak üretilmiştir.
Üst yüzeyler Ladin Çam olarak üretilmiştir.
Ayak kısımları Gürgen ağacından üretilmiştir.
Ürünümüzde sağlığa zarar verecek kanserojen madde bulunmamaktadır.
Country Tarzı Nereden Geliyor ?
Country tarzının Fransa'da ortaya çıktığı biliniyor. 17. ve 18. Yüzyılda Fransa dışında üretilen mobilyaları yapan marangozlar, saray ya da asiller için üretim yapmamaktaydılar. Bu nedenle onların ürettiği mobilyalarda daha basit malzemeler kullanıp, işçilik daha basit tutulmaktaydı. Ahşap malzeme cilalanmak ya da yaldız kaplatmak yerine sadece boyanıp, kimi zaman kendi renginde bırakılmaktaydı. Kullanılan malzeme daha çok meşe, meyve ağaçları, ceviz ve bazen de maundu. Yüzeyler süslenmemekte, cilalanmamaktaydı ama biçim olarak mobilyalar asillerin evlerinden ilham alınmaktaydı. Paris hariç, Fransa'nın "Provence" olarak adlandırılan bölgesinde üretilen mobilyaları ve mimariyi referans alan country stiline bugün beyaz mobilyalar, patine zeminler ve ahşap dokular eşlik ediyor. Özellikle kır evi stili olarak bilinen stil günümüzde modern country olarak yeniden şekillendirilmektedir.
Kumaşlar ve Desenler:
Koltuk ve sandalye döşemelerinde, yastıklarda daha çok pamuk, keten ve yünlü kumaşlar tercih edilir. "Country" tarzı denildiğinde akla gelen kareli, çizgili ve çiçekli desenleri birbiriyle harmanlayarak da kullanabilirsiniz. Desenlerin göz yormayacak nitelikte olmasi ise oldukça önemlidir.
Aksesuarlar
Seramik ve topraktan yapılmış aksesuarlar, ferforje serpiştirmeler ev dekorasyonunuzu tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Hasır sepetler de "country" tarzının vazgeçilmez aksesuarlarındandır. Aydınlatmada ise yatak odasının yanı sıra salon için de abajur tercih edilmesi stili tamamlayan bir dokunuş olacaktır.
Evinizi "country" tarzında dekore ederken unutmamanız gereken 3 kritik nokta var: sadelik, ferahlık, samimiyet!
Uzun süredir saklandığı yerden çıkan Country tarzı günümüzün yükselen trendleri arasında yerini aldı. Modern ile doğayı birleştiren kimilerinin kırsal olarak tanımladığı bu tarz, evinde sade doğal ama şık bir görünüm isteyenlerin tercihleri arasında en ön sıraları çekiyor. Kısaca günümüzün Yükselen Trendi Country tarzı.
Teknik Özellikler
2018 Tasarım Şık ve Estetik 2 Yıl Garanti
Ürün Ölçüleri
Ürün Adı Genişliği Yüksekliği Derinliği Peşin Fiyatı
Yatak Odası Gardolap 252 cm 225 cm cm 3160 TL
Yatak Odası Karyola  cm  cm cm 1680 TL
Yatak Odası Şifonyer 135 cm 162 cm 26 cm 2000 TL
Yatak Odası Komodin 2 Adet 58 cm 56 cm 46 cm 1660 TL
T-Soft® e-ticaret sistemleriyle hazırlanmıştır.